Groepsfoto team Kapsalon Bij Mies

Ons team vindt het heerlijk om klanten te verwennen en je een goed gevoel te bezorgen. Dat begint al bij binnenkomst met een warm welkom. Zeg het vooral even als je haast hebt, dan houden we daar rekening mee.

Een bezoek aan Kapsalon Bij Mies is namelijk een echte belevenis. Bij je behandeling horen altijd een persoonlijk advies, een wasbeurt met hoofdhuidmassage en natuurlijk de gewenste knipbeurt, permanent, balayage of andere kleurbehandeling.

Als je bij ons de deur uitstapt, is niet alleen je haar opgeknapt. Door onze persoonlijke aandacht voel jij je gegarandeerd goed.

Maak kennis met onze kappers:

Ons team van kappers zijn van alle leeftijden en echte allrounders. Ze zijn stuk voor stuk op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen van het kappersvak. Kies de kapper die bij jou past:
Saskia kapster bij Kapsalon Bij Mies

Saskia

kapster en Bedrijfsleidster

“Al ruim 18 jaar werkzaam in de salon. Na de stage een plek in het team gekregen bij het toenmalige Vitu. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met mensen. Door de grote hoeveelheid vaste klanten die wij in de salon verwelkomen, bouw je toch een persoonlijke band op. Folie technieken zijn bij mij favoriet, maar uiteraard kunt u ook voor alle andere kappers behandelingen bij mij terecht”

Monique

Kapster

“In ons werk als kapper is geen dag hetzelfde, erg fijn die afwisseling. Ik vind het superleuk om mooie kapsels te maken, zodat mensen weer tevreden de deur uitstappen.”

Yvonne kapster bij Kapsalon Bij Mies

Yvonne

Kapster

“Het kappersvak is en blijft leuk, omdat de mensen altijd blij en opgeknapt de deur uitgaan. Een heel nieuw kapsel met kleur verzinnen, is geweldig. Ook het omgaan met klanten en de band die je opbouwt, vind ik fijn.”

Astrid

Kapster

“Na 25 jaar een eigen succesvolle kapsalon met drie personeelsleden te hebben gerund, ben ik een andere weg ingeslagen. Het kappersvak is mijn passie omdat het altijd “in beweging is”, de afwisseling en het fijne contact met de klanten. Het blijft leuk om mensen met een mooi kapsel en fijn gevoel de deur uit te zien gaan en ik heb het erg naar mijn zin Bij Mies.”

Gonny kapster bij Kapsalon Bij Mies

Gonny

Kapster

“Naast een salon bij huis werk ik met veel plezier als ZZP’er bij Kapsalon Bij Mies”

Jaimy kapster bij Kapsalon Bij Mies

Jaimy

Kapster in opleiding

“Ik ben student aan het Horizon College in Heerhugowaard, waar ik de opleiding tot kapster volg. Om ervaring op te doen in de praktijk, loop ik stage Bij Mies. Ik heb gekozen voor het kappersvak omdat ik dit erg leuk vind en hier mijn creativiteit in kwijt kan.”

KvK 80705421 | Privacyverklaring