team van kappers en stylisten van Kapsalon Bij Mies

Ons team vindt het heerlijk om klanten te verwennen en je een goed gevoel te bezorgen. Dat begint al bij binnenkomst met een warm welkom. Zeg het vooral even als je haast hebt, dan houden we daar rekening mee.

Een bezoek aan Kapsalon Bij Mies is namelijk een echte belevenis. Bij je behandeling horen altijd een persoonlijk advies, een wasbeurt met hoofdhuidmassage en natuurlijk de gewenste knipbeurt, permanent, balayage of andere kleurbehandeling.

Als je bij ons de deur uitstapt, is niet alleen je haar opgeknapt. Door onze persoonlijke aandacht voel jij je gegarandeerd goed.

Maak kennis met onze kappers:

Onze kappers zijn van alle leeftijden en echte allrounders. Ze zijn stuk voor stuk op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen van het kappersvak. Kies de kapper die bij jou past:

saskia kapster en bedrijfsleidster bij Kapsalon Bij Mies in Heerhugowaard

Saskia

kapster en Bedrijfsleidster

“Al 13 jaar werk ik met veel plezier op de Berckheidelaan en ben een bekend gezicht voor klanten die vroeger bij Vitu of @Hair kwamen. Met ‘Bij Mies’ starten we met nieuwe én vertrouwde collega’s. Alles draait om de klanten, die zich bij ons gezien voelen. De kwaliteit en gezelligheid blijven, zoals zij van ons gewend zijn.”

monique kapster bij Kapsalon Bij Mies

Monique

Kapster

“In ons werk als kapper is geen dag hetzelfde, erg fijn die afwisseling. Ik vind het superleuk om mooie kapsels te maken, zodat mensen weer tevreden de deur uitstappen.”

ivan kapper bij Kapsalon Bij Mies

Ivan

Kapper

“Als kapper ben ik helemaal mezelf en werk ik met alle liefde en passie. Ik ga er altijd voor 100% voor en doe er alles aan om een klant tevreden en met een glimlach de deur uit te laten gaan. Ons vak is leerzaam en het blijft leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Kom je bij ons langs?”

denise kapster bij Kapsalon Bij Mies

Denise

kapster

“In het kappersvak blijf je nieuwe dingen leren en ontdekken. Ik luister graag naar de klantwens, zodat ik daar een passend advies bij kan geven. Het knippen en kleuren van heren is leuk, maar vooral de afwisseling in ons werk trekt mij aan.”

yvonne kapster bij Kapsalon Bij Mies

Yvonne

Kapster

“Het kappersvak is en blijft leuk, omdat de mensen altijd blij en opgeknapt de deur uitgaan. Een heel nieuw kapsel met kleur verzinnen, is geweldig. Ook het omgaan met klanten en de band die je opbouwt, vind ik fijn.”

KvK 80705421 | Privacyverklaring

Scroll Up