Keune

Keune Haircosmetics

Kapsalon Bij Mies werkt met de haarproducten van Keune.

Sinds 1922 maakt Keune haarproducten voor professionals. De Keune producten geven ons de kans om gepersonaliseerde haarverzorging te creƫren. Zo zijn er meer dan 100 verschillende opties om haar mooi en gezond te houden!

FOR PEOPLE, FOR PLANET, FOR GENERATIONS TO COME

KEUNE CARES

Keune heeft mens en planeet hoog in het vaandel staan. Ze werken elke dag hard om te zorgen voor positieve, blijvende veranderingen en een duurzame groei binnen het bedrijf. Zo investeert Keune elk jaar in het welzijn en geluk van mensen over de hele wereld. Ze herformuleren de formules en focussen op verantwoorde ingrediƫnten uit een natuurlijke bron met een vermindering van energieen waterverbruik. Ook investeert Keune in lichtere en recyclebare verpakkingen en worden geen van de producten van Keune getest op dieren wat hen 100% dierproefvrij maakt!
Jan Keune was apotheker in Amsterdam en had een fascinatie voor krullen. In 1922 begon hij met zijn experiment naar het produceren van haarproducten. Waar voorheen haar verhit gekruld werd met een krultang, wist Jan Keune een formule te ontwikkelen voor permanentvloeistof. Het product werd een wereldwijd succes. In 1925 schreef Jan Keune Haircosmetics officieel op zijn naam!
keune lab
Scroll naar boven